Pse cheops?

Pajisje dhe ambiente bashkëkohore!

Palestra Cheops është një prej palestrave më të mira në vend. E pajisur me pajisjet më të fundit bashkëkohore, stafit profesionistë si dhe e pozicionuar në një nga lagjet më të mira në Tiranë, e bën një ndër palestrat më të frekuentuara në qytet. Palestra ka një sipërfaqe prej 580m2 duke ofruar hapsirat e nevojshme për një stërvitje komode.

580

+

Sipërfaqa

150

+

Pajisje moderne

7

+

ditë/javë

2000

+

Klientë

Njihuni me klasat tona

Klasat

Ju mund të ndiqni çdo ditë klasat tona pa pagesë ekstra

pasi i keni të përfshira në abonimin tuaj!

Aerobic Dance & Exercises

Ushtrimet aerobike ju bëjnë të lëvizni në mënyrë të përsëritur

Body Toning Exercises

Ndryshimet e stilit të jetesës në dekadat e fundit kanë

Fitness

Dëshironi të ndiheni më mirë, të keni më shumë energji

Pilates (Yoga)

Pilates përqendrohen në lëvizje të vogla që kërkojnë përdorimin e

Trajnerët e Cheops

Stërvitu me më të mirët!

Trajnerët tanë janë profesionistë të certifikuar

dhe me një eksperiencë të gjatë në fushën e fitness-it

Aruleni

Fitness Trainer

Osnila

Fitness Trainer

Mikeli

Fitness Trainer
bëhuni pjesë e klasave

Orari i klasave

Në Cheops ju përfitoni më tepër sesa palestra. Ndiqni klasën tuaj të preferuar çdo ditë të javës!
 • Weekday

  Wednesday

 • Time

  4:00pm - 5:00pm

 • Trainer

  Osnila

 • Bëhuni pjesë
 • Weekday

  Wednesday

 • Time

  5:00pm - 6:00pm

 • Trainer

  Osnila

 • Bëhuni pjesë
 • Weekday

  Wednesday

 • Time

  7:00am - 12:00am

 • Trainer

  Aruleni

 • Bëhuni pjesë
 • Weekday

  Thursday

 • Time

  7:00am - 12:00am

 • Trainer

  Mikeli

 • Bëhuni pjesë
 • Weekday

  Saturday

 • Time

  7:00am - 12:00am

 • Trainer

  Mikeli

 • Bëhuni pjesë
 • Weekday

  Wednesday

 • Time

  8:00pm - 10:00pm

 • Trainer

  Osnila

 • Bëhuni pjesë
 • Weekday

  Thursday

 • Time

  8:00pm - 10:00pm

 • Trainer

  Osnila

 • Bëhuni pjesë
 • Weekday

  Saturday

 • Time

  8:00pm - 10:00pm

 • Trainer

  Osnila

 • Bëhuni pjesë
 • blog
 • black-shape

Dëshironi të punoni?

Bëhuni pjesë e skuadrës sonë!

BLOG

LAJME & EVENTE

Njihuni me këshillat, rekomandimet dhe lajmet tona më të fundit...
× Si mund tju ndihmojmë?